sulevisu Kızlar yarın ikili test randevum var aç veya tok farkeder mi?Bir de ne yapılacak sadece kan mı alınacak?
Burcak61 sulevisu ben tok ve birazcık çikolata yiyip gittim ben devlette perimatoloğa gittim o yaptı ve ertesi gün sonucu doktora gösterdim
GizemBulut sulevisu tok karinla olmalisin hatta oncesinde bir parca cikolata bebis hareketli olmali🙏😍
sulevisu Meryemece sağol canım ya Devlet hastanesinde yaptıracağım.Net bir bilgi vermediler açıkçası.Kaç günde sonuçları alırım
Meryemece sulevisu bir haftaya alırsın sonuçları ilk ultrosonla ölcüm yapılıyor sonra kana gönderıyorlar tok gitmek daha mantıklı bebeğim hareketi için çikokata ye bide
Nezahatozen canım devlet hastanede yaptırdım tok gel dedi birde çikolata yemiştim yarim saat öncesinden hareketliydi baya ilk önce ultrosona bakıyor sonra kan bölümünden kan aldırıyor 2 haftada çıkıyor
Tazegelin12 Nezahatozen ultrasyondan bakarken sizde gorebiliyomusunuz acaba baska bir posta ultrasyon arkamda kaldiqi icin goremedim yazanlar olmusta
Nezahatozen Tazegelin12 benim tam karşımdaydı kocaman bi ekrandaydı herseyini gördüm hepsi belirgindi ellerini başına götürüyordu filan
sulevisu Tazegelin12 evet ekranı gösterdiler.Bebeğin hareketlerini,burun kemiği vs. her şeyini incelediler.Cinsiyet tahmini yaptılar bana.Daha sonra kan verdim 1 tüp 10 gün sonra sonuçları alabilirsiniz dendi 🤗