Nazo_avlu Sımdı randevu alacağım kadın hastalıkları ve tup bebek dıyor onun bı altındakı doktorda kadın hastalıkları ve dogum dıyor bu tup bebek yazan doktor normal gebelıklere bakmıyor mu acaba bılgısı olanlar
melekmi22 Nazo_avlu aynı hatayı yaptım normal kadin doğum zannedip tup bebeğe almışım kırmayıp normal muayene yaptılar ama ultrason falan yapılmadı biz burda onu yapamıyoruz dediler kan degerlerime baktılar sadece ondan sonra da hep kadın doğuma gittim
h_s1411 Nazo_avlu canım halime göktepe de öyle yazıyor ama gebelere bakıyor hep bakıyor 2. Gidişim detaylı ultrasona filan randevu verdi ona gidiyorum yani bide ayrıca valla nur hanımdan filan çok iyi
Nazo_avlu Canesss tek seferlıgıne bakıyor dıyorlar ama bılemedım zaten doguma gıttııgımız doktorlar gırmıyormus herhangı bırısıne gıdecegım artık
Nazo_avlu melekmi22 teşekkür ederım bırde ılceden gelecegım ıcın sıkıntı olacaktı benım ıcın normal kadın doguma alacagım
melekmi22 Nazo_avlu bende nur hanıma gittim asistanları bakıyor hepsi çok iyiler çok memnunum inşallah sizde memnun kalırsınız, 🙏