Ceylan_56 Damla34567 ayyy bana da bir ay önce erkek dediler çok da net konuştular bu gün de aynı şekilde çok net bir şekilde kız dediler anlamadım 🙊
Mucizeem__ Damla34567 öncelikle maşallah diyelim bebise ben cinsiyetten pek bişey anlamıyorum ama doktorunuz barış çıplak Muş taki özel hastanede çalışan bi doktor demi
Gmz44 Birde bugün bu resmi var kanama şikayetinden yattığım için doktorlara sormaya utandım yarın 15 hafta olacak inşallah [https://mutluresim.com/images/2024/10/28/139MPM.jpeg]
Damla34567 @Baby_B ya vizede başta erkek dedi özelde sonra kız bu dedi bugünde devlete gittim erkeğe benziyor yarım gün. Olduğu için çok bakamayacak yoksa net söylerdim bidahiki gelişinde 15 dakikamı sana vericem dedi kafalar karışık 😶
Damla34567 @Mucizeem__ Evet doğrudur ama ben kadın doktora gittim çok yeni gelmişti ismin falan daha değişmemiştiler 😄
Mucizeem__ Damla34567 hıı barış gitmiş mi Peki yenj gelen kadın iyi mi ben Instagram daa gördüm de bugün
Damla34567 @Baby_B 15 de bir erkek bir kız dediler gitmedim biraz rahatsızlandım devlet hastanesine gittim 21 haftalığım şuan erkeğe benzettim dedi bacağını bi açıp kapıyor dedi 🤔
Damla34567 @Ceylan_56 ay bu sene herkesin öyle olmuş benim kuzenimde öyle oldu kız dediler şimdi erkek diyorlar banada bi erkek bi kız şimdi de erkek bilmiyorum annemde doğunca öğrenirsin kızım diyor 😂
Mia94 Cinardic sizinkinide kıza benzettim. Bende bebeğimin cinsiyetimi yeni öğrendim .kız bebek annesi olacağım. Epey bir araştırdım o yüzden cinsiyet konusunu. Kız gibi düşünüyorum yanılmazsam 🙏
Cinardic Mia94 hadi insallah çok istiyorum 3 yaşında bir oğlum var bende kız hissediyorum ama cinsiyet ne olursa olsun hayırlı evlat olsun hepimizinki 🤲🏻