Eliffile Kızlar 33+6 da 2 haftadır hareketleri azaldı 32. Haftada gitmiştim doktora bir sıkıntı yoktu ama canım sıkılıyor çalışıyorum hala yorgunluktan olabilir mi diye düşünüyorum ama öyle can acıtan hiç tekmesi olmadı henüz nadiren yumuşak tekmeler oluyor
Ysmnpmk Eliffile benimde aynıydı canım şuan 34+5im geri hareketlenmeye başladı zaman zaman durgunlasiyolar sanırım hatta korkmuştum biseymi oldu diye ama yerleri çok darlasiyor normal sanırım
ayse_varol Eliffile Bende 34. Haftayı bitirmek üzereyim bazen çok hareketli bazende sadece geceleri hareket eder doktor yeri daralıyor normal dedi.
Gayearasatalay Eliffile bende 32+4 haftalığım daha henüz hiç can acıtan hareketi yok yani keyfi olunca bi iki oynuyor genelde hep uyuyor mu anlamıyorum ben de korkuyorum neden böyle diye çok durgun
Rabiii Ben de 33 haftalığım aynı şekilde 2 3 gündür hareketlerini çok az hissediyorum. Stres yaptırıyor bu da
Eliffile Rabiii ay evet hıçkırığına bile sevinir oldum beslenemiyorumu vitaminim mı eksik diye diye kendimi yedim
Yenianne6161 Haftadayız bazen maraton var gibi içeride bazı günlerde biraz hissedip bidaha olmuyor paranoyak yaptılar bizi daha doğmadan 🤣