Vlog1345 22+6 haftalık hamileyim uykuda bazen bacağım kitleniyor aşırı canım acıyor oynatamıyorum eşim biraz masaj yaptıkça kendine geliyor. Napabilirim bi önerisi olan var mı. Magnezyum demeyin kanımda magnezyum fazlalığı çıktı kullanamam
bulut955 Vlog1345 Ay benimde yaaaa özellikle yatakta gerilince iki ayağında tutuluyor resmen acıdan kırmasamıyorum
Hanniballl Vlog1345 benim çözüm magnezyum olmuştu doktorunuz başka bir öneride bulundu mu acaba 🥲 gecmis olsun
Hanniballl Zeynep6095 yok galiba ben 31. Haftadayim doktora sordum 36dan sonra birakacaksın demişti 😊
Hanniballl Zeynep6095 bende ilac kullanmama ragmen 4gundur bel agrisi cektiğimden mi nedense kramp basladı ondan sordum belki sinirsel baska faktörler soguk almakta tetikliyor olabilir krampı 🥹
Zeynep6095 Hanniballl sanırım ya soguk griiyo gbi agryo şuan sağ bacağımm doktora yazdım magnezyum alablrmym dye içebşlrsn demş ama internette içilmez gbi şey yazyo yarın da doğum var bacagım agryo valla 🥹
Zuhal_Y Evet bende de olmaya basladi beslenmeme dikkat ediyorum halbuki geceleri genelde masaj iyi geldi sanki
Hanniballl Zeynep6095 sorumluluk doktorunuzda az kalmış Allah bir sancıda kurtarsın inşallah sağ salim kucagınıza alın bebişinizi 🤲🏻😊 doktorunuz en dogrusunu bilir yanlizca ben kullanmayacaksın dediklerinden karısmak istemem 🌸