Beyazmelekkk btlbsr şehir Hastanesi’nde perinatoloji bölümünden randevu al detaylı USG yapılıyor dedi bend aldım ama nolur nolmaz diye özelden de aldım randevu
btlbsr Beyazmelekkk benim haftamda şehir hastanesi ve tıpta yoktu istifa mı etmiş izinli miymiş öyle bişey demişlerdi randevu bulduysanız çok iyi hayırlı haberler alın inşallah
karkneliff Bende güllükteki radyoloji uzmanı hasan urcuya gitmiştim, diğer yerlere göre fiyatı hesaplıydı yarım saat kontrol etti iyiydi
Beyazmelekkk btlbsr aldım ama detaylı yaparlar heralde Dr öyle dedi çünkü. Renkli mi nasıl olacak hiç bilmiyorum açıkçası
Ay-07 Beyazmelekkk 3gün önde şehir hastanesinde randevum vardı detaylı usg için Merve uğur hoca bizim hastanemizde yapılmıyor özele git istersen yada eğitim araştırmaya dedi canım sen nasıl aldın şehir hastanesinden perinatoliji için randevu
Beyazmelekkk Ay-07 16 haftalık falanken Merve hocaya gitmiştim bizim hastaneden detaylı USG yok haftan gelince özelde yaptırırsın demişti . Ama 2 hafta önce serhat Altınkaya gittim bana perinatolojiden randevu alacaksın yeşil alan açtım detaylı USG yapılıyor dedi bende MHRS den randevu buldum ve hemen aldım. 18 inde gidicem henüz gitmedim nasıl olcak bende merak ediyorum
Kezbankafa snmglr60 ben memorial de eftal avcı ya gittim başka bir doktor tavsiyesiyle. Çok ilgilendi sağolsun. İki tane renkli çıktı ve bütün görüntülerin cd sinide verdi
Kezbankafa morkedi44 benim gittiğim doktor da antalya için üç doktor ismi verdi detaylı için. Biri de cem şahnal dı verdiği isimlerin
btlbsr Kezbankafa belki riskli geveliklerde sevk ediyorlardır bilmiyorum. Kadın doğum uzmanı direk detaylı için alam açtı bana ultrasonu yapana ünvanını sorduğumda radyoloji uzmanıyım ben perinatoloji şu an yok demişti ya haftamda yoktu ya da yönlendirmeden kaymaklı bilgim yok 🤷♀️
Beyazmelekkk Ay-07 sanırım giden biri yazmış renksizmis ama ayrıntili bakmış 40 dk sürmüş resim verilmemiş .
Beyazmelekkk 2erkekannesi3772 az önce inanç beyin yanindan çıktım 30 dk sürdü en fazla renkli 1 çıktı verdi geri kalanı wp dan atacaklarmış. Herşeyi yerinde dedi normalmis organları falan gayet suyu da iyi dedi . Rahim ağzı da iyiymiş bir problem yok dedi. 22+3 çıktı ama 22+4 um normalde. 515 gram
Kezbankafa Zey_nep52 yok o değil Cem şahnal Mehmet şimşek Etfal avcı yı tavsiye ettiler Ben memorial da etfal avcı ya yaptırdım
morkedi44 Zey_nep52 Evet bana da Cem bey i önermişlerdi, yorumlar da çok iyi olunca gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. Eşim de kendi telefonu ile istediği gibi çekti, 3 tane de fotoğraf verildi. Kısaca kesinlikle tavsiye ediyorum