Serrabade Kızlar 31+5 haftalık olduk. Neredeyse uyandığından beri geçmeyen adet sancılısı gibi ağrım var. Ne yapmam gerek gitsem alttan muayene ederlerse diye korkuyorum. Açıklık felan olabilirmi? Bebeğin hareketleri gayet iyi bu arada
Meliyda Serrabade doktora git evde bekleme bende yaşadım hatta ultrasonda plasemta durumuna bile baktır
Minimalist03 Serrabade Gidin mutlaka benim de aynı hafta aynı gün agrım oldu gititm dil altı serum ve ciğer geliştirici yapıldı nst sancım cıkmadı şükür şimdilik iyiyim üstünden iki hafta geçti bol bol dinlendim hiç kalkmadım artık eskısı gibi rahat da değilim agrı baskı da eksik olmuyor vücut kendini hazırlıyor her agrı gercek sancı degıldır ama önlem almakta fayda var
Sennu Serrabade üşütmüş olabilir misin ya da idrar yolu enfeksiyonu ? Doktor vajinal muayene yapmaz ultrasonla bakar ilk önce ya da tahlil ister
Serrabade Tz19_ Bu haftalarda olabilir ama hiç geçmemesi anormal geldi gidicem mutlaka eşimi bekliyorum
Serrabade Sennu Aklıma geldi aslında ama 1 hafta önce bin ml ilk antibiyotik kullandım. Grip olduğum için yanmam vs de yok
Asya-asel Aynıyız ama bende yok bence git bir baktır canım sancı olabilir en azından serumla geçirmeye çalışırlar açılma olmadan
Meliyda Serrabade ben size kendimi anlatmak istemiyorum ama doktora gitmeniz en azından içinizin rahat olması daha önemli 🫶🏻
Asya-asel Serrabade sürmez canım ara ara bel ağrısı oluyor bende oda kendimi yorunca bence de git önlem amaçlı. Hareketleri iyiyse inşallah sıkıntı olmaz ama açılma yapar sanci kafandaki soru işaretleri gider hem
Serrabade Nesizade05 Devlet hastanesi sıra bekliyorum önce idrar tahlili almaları gerekirmiş yeşil alandayım