Hasret18ayaz e_blue_sky_a inşallah teşekkür ederim gerek duymuyorum fetal dnaya çünkü sonuç ne olursa olsun rabbimin verdiğine kiyamayacgim için yaptirmamada gerek yok
e_blue_sky_a Hasret18ayaz aynen kürtaj düşünmez iseniz yaptırmayın. Ama hicbirsey yaptirmasaniz dahi detaylı ultrason önemli bebek açısından. İnşallah o heyecanlı günleri görürsünüz.
Hasret18ayaz e_blue_sky_a oglumdada yanlizca detaylı ultrason yaptırmıştım sadece onu yaptiracagim yine teşekkür ederim tavsiyeniz için insallah
Patito__ Hasret18ayaz dr onlem amacli direk igne vermeli cnm o sekilde verecek bir dr bulun birde progestan veriliyor
Hasret18ayaz Patito__ evet kendi doktorumla görüştüm perşembeye randevu vardı ilaca başlamak için pazarteside kese görmeye çağırdı bakalım umarım hersey güzel olur
Patito__ Meryem_01 cnm gangi genlerin heterozigormu homozigotmu ? Benimde uc dusuk + dis gebelik vr Bir prof a gittim uc genim heterozigot o da igneye gerk yok dedi ama goruormki herkse igne ilac veriliio
Meryem_01 Patito__ valla çok hatırlamıyorum..2020yilinda yapilmisti ama bir tanesi sorunluydu sanırım o yüzden iğne başlamadı bana sadece corasprin yeterli dedi o çok yüksek derecede oluyor diye biliyorum