Kahvesever12 5 aylık hamileyim, sırt ağrılarım çok oluyor sadece yatmak uzanmak istiyorum eski enerjim yok. Ne yemek yapasım geliyor ne de büyük temizlik. Böyle olanlar var mı sizin nasıl gidiyor 🥲
Neferut Kahvesever12 30. Haftaya kadar hayattan umudumu kesmiş gibi sadece yattım 🥲 son 3 haftadır bir enerji geldi sadece. Günün yarısını uyuyarak veya uzanarak geçiriyordum. Demir ilacı kullanıyor musunuz bir ara aksatmıştım doktorum halsizlik yapar kullanmaya devam et demişti
babyiscoming_ Kahvesever12 bende 6.aya girdim bende aynıyım ya hep bir halsizlik var üzerimde o kadar da takviye vitamin kullanıyorum🤷🏼♀️
AnayimBenAna_ Kahvesever12 bende şimdi yazlıkları kaldırdım pilim bitti yatıyorum 18+3 günlüğüz bizde. Hiçbişey yapasım yok şuan sadece yatmak istiyorum..
Cnhavva Kahvesever12 bende 3 ayligim bazen enerjik oluyorum aksamlari ama gun içinde benim de bisey yapasim gelmiyo uykularim da duzensiz suan
Kahvesever12 Neferut Evet her sabah kullanıyorum. Bu zamana kadar tek hamilelik belirtim halsizlik ve sırt ağrısı oldu. İyiyim genel olarak ama göğüslerim ağırlaştı baya büyüktü normalde de sanırım o sırt ağrısı yapıyor birde gözlerim yanıyor uykudan sürekli yatıp uyumak istiyorum sadece 🥲
Kahvesever12 babyiscoming_ Aynıyıız 🥹 normalde günde en az 3 çeşit yemek yapıp tatlılar börekler yapan , haftada bir de misafir ağırlayan hiç üşenmeyen biriydim şimdi kendımıze yemek yapınca mutlu oluyorum o bile lüks geliyor 😂
Kahvesever12 AnayimBenAna_ şöyle yatıp uyumak istiyorum sadece sürekli. Kalktığımda yemek hazır olsa harika olur kahvaltı hazırladım topladım çamaşır astım katladım daha yerimden kalkamadım bende öylece uzanıyorum 🥲
babyiscoming_ Kahvesever12 kız ben bide çalışıyorum haftanın 6 günü. Akşam 7den sonra eve gelip 3 çeşit yemek yapıyorum ama mecbur yani eşim benden sonra geliyor eve. Esasında kolumu kaldırcak halim yok 😂 şimdide misafirim gelcek onu bekliyorum yemek hazırladım tatlı yaptım ay ne bileyim hayırlısıyla vakti gelsede doğursak 🥰 bide ödem oluyor ellerim ayaklarım onlarda ekstra ağrı yapıyor
AnayimBenAna_ Kahvesever12 bende sabahtan eltimde kahvaltıdaydım kızım oraya gidelim dedi baskın yaptık resmen kadına 😂 eve geldim çamaşır topladım bi posta astım çamaşır katladım yatak odamı topladım sonra kışlıkları çıkarayım olmayan kıyafetlerimi ayırayım dedim onları yaptım gardrobumu düzenledim ve tükendim. Şimdi ayırdıklarımı poşetleyip odadan çıkacağım robotu açarım o süpürür siler bende yemek yapıcaktım ama vazgeçtim kızıma bi çorba yapayım kendimize dışardan söyleriz. Çünkü daha çok işim var 🤦🏼♀️
Kahvesever12 babyiscoming_ Allah kolaylık versin bende çalışıyordum aynı şekilde yeni bıraktım iş yeri taşındığı için 🥹 kolay gelsin sizde yormamaya çalışın kendınizi genede insanlar bizi çağırsın misafirliğe 🥰
Kahvesever12 AnayimBenAna_ bende dışardan yemek istiyorum sürekli , yemek yapmak da istemiyorum sonra toplamak da 😂 benımde en sevdıgım hazır kahvaltı sofrasına oturmak çok mutlu oluyorum 🥰
AnayimBenAna_ Kahvesever12 ilk 3 ay hep hazır yedim eşim yaptı ya da kaynanamda yedim hiç mutfağa giremedim desem yeridir 🤦🏼♀️ bu akşamda yemek yapmaya enerjim yok valla hiç belim sırtım koptu eğil kalk yaparken
Kahvesever12 AnayimBenAna_ en önemlisi sizin sağlığınız kendini yormayın bu zamanlar özel , güzel hatırlayın 🥰
Wg12 Kahvesever12 36. Haftadaym Aynı sekildeyim Daha önce değildim bu haftalarda başladı az önce zar zor bir temizlik yaptm dogururum falan diye 😁
AnayimBenAna_ Kahvesever12 aynen öyle çok haklısın zaten birde 3 yaşında kızım var kaça bölüneyim ben 🤭