LenaM Deletedmom112 size iyilik yaramıyor anlaşılan, herkesin uygun anlayışı farklı burada öneririz isteyen alır kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor al diye 😀 zevkler tartışılmaz lakin insan bir teşekkür eder beğenmeSe bile ona da neyse ama kaliteden ve nezaketten bir haber olduğunuz çok belli neyse umarım bulursunz 😀
Deletedmom112 LenaM kapalısın önerdiğin sayfa bi haber 😂 doğru düzgün bişey önereydin iyiydi. Biz uygun arıyoruz özel dikim olan yerleri de biliyoruz sıkıntı yapma. Ben okuyabiliyorum biraz sende dikkatli oku 😉
Sermel Nurasel canım ben de tesettürlüyüm Jiberden aldım üçlü,sabahlığı Polarlı ve dize kadar ama 200 lira. Belki bununla rahat etmem diye sabahlık diktirdim bileğe kadar tüylü müylü. Baya maliyetli oldu o yüzden. Uygun lohusa bulunmuyor bir türlü. En iyisi trendyoldan üçlü pijama takımı bak uzun sabahlıkları olan,uygundu orda.
Deletedmom112 Sermel sabahliktan ziyade bileklere kadar olan gecelik takımları dan arıyorum şahsen. Baktigim sitelerde de boy belirtmemisler. Mesaj atıyoruz 1 2 gün sonra cevap veren oluyo. dediğin siteye bakıcam 🙋♀️ ISTEDIGIMIZ ŞEYLERLE ALÂKALI YORUM YAPILINCA DAHA FAYDALI OLUYO 😊 TEŞEKKÜRLER 💕🐛
LenaM Deletedmom112 özel dikimin ne olduğunu bildiğiniZe emin misiniz? Hala açık şeyler var diyorsunuz da 😁 neyse Allah sizin gibilerin yardımcısı olsun 🥰
Tupbebegimm1 Deletedmom112 üslubunuz çok yanlış ve hala haklı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Pes !. Teşekkür ederim kafamdaki modelleri bulamadım demek zor olmasa gerek laf sokana kadar 🤨🤨
Ellaynagme LenaM arkadasım hic kendini yırtma, bu arkadas her baslıkda aynı tavırda yazık, hamileligi biraz Zor geciyor sanırım, bişeylerin sinirini burdakilerden cıkarmaya calısıyor, hic dengesi yok 😬
Deletedmom112 Tupbebegimm1 çalışmam ben. Gayette güzel açıklama yapmışım 😊 fesatlık yapmadan okuyun lütfen 😉
Zeynepksr Nurasel www.hamilecarsı.com a bakın ben oradan begendim isteyecem tesettür olunca çok zor oluyor ya ben de şimdi baş örtüsü olarak ne kullanayım diye düşünüyorum fotoğraf çektircez
LenaM Deletedmom112 bak arkadaşım terbiyemi bozmuyorum ama bu kadarı fazla. Pardon kimsin sen ısrarla posta koymaya çalışıyorsun? fesatlıktan kendini bulamıyorsun belli ki. Maddi gücün yoksa almaya kıskançlığın lüzumu yok
Belas Nurasel Eminönü’nde havuzlu Handan aldım bende tesettürlüyüm evde giydim ayak bileklerime kadar kapatıyor üstündede sabahlığı var çok da güzel duruyor hayırlısıyla giymek nasip olur inşAllah