Bigsecret3 Defnezumramom çocuk varya önümüzde birde o yüzden geçiyor benimde kızımda geçmiyordu evde tektim uğradım yoktu vs ben daha 6+5 bacı dua et hayırlısı ile kucağıma alayım su gibi akıp geçsin
Defnezumramom Bigsecret3 valla akıp gidiyor ben 6 haftalıkken öğrenmiştim kızımda haylaz peşinde koşmaktan evde zaten anlamadm bi türlü ne ara geldik bu haftaya seninde öyle olur merak etme rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin❤️
umutluanneadayi Bigsecret3 evet hiç geçmeyecek gibi geliyor lekelenmem oluyor diye de bol bol yatıncada geçmiyor iş yapsam belki geçer mi diyorum ama geçmiyor
Bigsecret3 umutluanneadayi dua et kuzum sadece onlar bize Rabbimin emanetleri korkma korktuğun başına gelir rabbim sana bağışlasın yavrunu inşallah bende yavrumu kucağıma alabilirim
umutluanneadayi Bigsecret3 bol bol ediyorum inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza hayır’lısıyla şu Protestanı bıraksaydım bir
Bigsecret3 umutluanneadayi hayırlısı ile alırız kuzum onun da gelir vakti zamanı çok mide bulantısı baş dönmesi uyku yapıyordu bende ben ağızdan alıyordum ama alttan almayı beceremiyordum
umutluanneadayi Bigsecret3 fitil kullandım enfeksiyon yaptı ağızdan almaya başladım uykudan gözümü açamaz hale geldim
Bigsecret3 umutluanneadayi evet. Ya ben alttan almayı beceremiyorum ya hiç o yüzden ağzımdan alınca uyku mide bulantısı yaoiyodu
elifdemir09 15 kasımdı aslında görüş günümüz doğumu konuşacaktık 35 haftalık oluyo o zaman ama Dün geceden beri düzensiz sancılarım var doktorum yarın sabah gel dedi 15 gün kadar erkene çekilmiş oldu randevumuz
Kumsal28 Bigsecret3 benimde 11 Kasım çok heyecanlıyım ya o zamana kadar 10+4 olmuş oluyor Allah’ın izniyle kötü bişey olmazsa🤲🌸
Kumsal28 Bigsecret3 öyle gerçekten ya cinsiyetini falan da çok merak ediyorum 😁 bı kızım var bı oğlum olsun da çok istiyorum ama öncelik sağlık tabi 🌸