Aysenaz canım hiç nimetle şaka olur mu insanlar yemeye ekmek zor buluyo alcan lahanayı işiycen de cinsiyet belli olcak günah günah lahanayı yiyince faydalı. Dediğim gibi zaten 2 seçenek var ne yaparsan yap ikisinden biri çıkıcak 10 kişiden 5 inde tutmuş doğru diyolar yani yapınca tutması onun gerçek olduğunu göstermez seçenekler bu olduğu için doğru çıkabilir ve bildiğim kadarıyla lahananın rengine göre belli oluyo bizim türümüz insan hepimiz rengi her şeyi farklı farklı onun türü lahana görünüşte aynı olabilir ama o bitkinin çekirdeği gelişimi diğer kendi türleriyle farklı yani birinde o renk diğerinde o renk çıkması bundan kaynaklı e bizimde cinsiyet için 2 seçeneğimiz olduğuna göre tutması normal umarım anlatabilmişimdir bi ara burda lahananın muhabbeti çok dönüyodu sırf meraktan açıp bakıyodum ama hiç öyle şeylere kalkışmadım o konulara böyle yorumda yazmadım ama doğru olduğunu düşünenler bu yazdığımı okur inşallah mesela karın şekline görede kız erkek deniyo ya bu da kişinin vücut yapısına bağlı ve sivri olunca erkek derler ya son aylara doğru karın zaten sivrileşir kalçalar her türlü genişler bununda cinsiyetle bi alakası yok mesela aşermeninde cinsiyetle alakası yok vücudun neye ihtiyacı varsa onu aserirsin örnek olarak turşu turşunun ve suyunun içinde hemen hemen bütün vitaminler mevcut vücudunun ihtiyacı varsa ya da o vitaminlerden biri eksikse onu aşermen çok normal ya da ıspanak demir içerir bunun gibi vs. Yazdıklarım bilimsel şeyler hepsi araştırılabilir. Batıl inançlar o kadar çok yayılmış ki insanlar yanlışları doğru sanıyo halbuki onların ne dinimizde yeri var ne de bilimde. Yanlış anlama bunları sen olarak söylemiyorum senin soruna zaten cevap verdim ben konu açılmışken genel olarak yazmak istedim 😊