Makbule_ Annelikmghb dün gittim kontrole ilaç verdi erken doğum riskim var bebek kanala girmiş yatıyorum 15 gün daha durdurabilirsek çok iyi olur dedi
fztanne1 Makbule_ hangi ilaçları verdi size? Doğum kanalına girmesinden korkmayın bence , sadece uzanarak geçirirseniz geçebiliyor , haftanız erken o bebek çıkabilir oradan 😊 inşallah çıkar bu arada 😌
Makbule_ fztanne1 inşallah çıkar progestan magnezyum birde tek kullanımlık saşe vermiş enfeksiyon yok dedi ama yine de kullanmamı önerdi
Annelikmghb Makbule_ saglikli olsun hayirlisiyla kucagina alirsin insallah is yapma bolca dinlen son haftalarda kilo almasi icin.kac kilo dedi bebegine
Makbule_ Annelikmghb iş yapmıyorum da kızım var 3 yaşında ihtiyaçları bitmiyor 2200 dedi kilosu haftasına göre iyi gidiyor bakalım
fztanne1 Makbule_ inanın Allah ne yazmışsa odur . Çıkanda var çıkmayanda artık bebeğiniz kendi doğum zamanını ayarlayacak inşallah sağlıkla zamanında olur🥰
BerivanLina Makbule_ cnm bnmde basladi doktorum normaldir dedi ama bi iki hafta daha gelmesin bi iki hafta sonra gelse sorun olmaz kilosu iyi dedi
Makbule_ BerivanLina aynen bana da öyle 15 gün daha durdurabilsek çok iyi olur dedi benimki doğum kanalına gelmiş yatmakla geçircez inşallah
BerivanLina Makbule_ banada cok yorma kendini dinlen dedi ama size dedigi gibi dogum kanalina girmis fln demedi. Sizin bebisin kilosu kac acaba bebek kilolari sanciyi etkiliyor mu sizce de
Makbule_ BerivanLina 2200 dede bu kontrolde 29.haftada da doğum sancısı çekmiştim bu hafta da öyle biraz aceleci benimki doktorum da dedi sen baya sancı çekmişsin diye 3 dk ya dğşmüştü düzenli sancılar vardı bianda kesildi vazgeçmiş gelmekten 🤭
Makbule_ Betulbayar32_ bebek harekeytleri nerede hissediyosunuz benim önceden sağ tarafımdaydı şimdi kaburgalarımın altında ve aşağı tarafımda hissediyorum kaburgalarım orda ayakları vatmış hiç durmuyor oğlum
BerivanLina Makbule_ bak sen suna erken gelmeyi dusunmus bide insallah zamaninda gelir insan korkuyor kacinci gebelikte olursa
Makbule_ BerivanLina inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 3. Gebeliğim ilkinde kızım beni hiç üzmedi o kadar rahattım ki doğumum bile çok güzeldi 39.haftada geldi 2.de düşük yaptım 3. Oğlum yaramaz çıktı 🤭