Yukselen Lütfen bilen birisi açıklama yapsın sayfada sürekli detaylı ultrasonla ilgili seyler okuyorum 27. Haftamdayım ve doktorum detaylı ultrason falan istemedi her gebeden istenmiyor mu yapılması gereken bi işlem de yapmadı mı yada bi sıkıntı görmedi o yüzden mi yapmadı 😞 yaptırmayan var mı aranız da
Zeynpatak Yukselen bana da doktorum hic bisey soylemedi ben detayli ultrason icin nereyi onerirsiniz dedigimde perinatolog ismi onermisti 20.haftada kendim sordum yani
Yalinn8 Yukselen sorun gormedigindendir ama tek basina insiyatif kullanmamaliydi bence tercihi size birakmaliydii
Busraxx Bence bi sorun görmedigi için dememiştir. Ama normalde doktorlar 19/21 haftalarda söylerler ayrıntılı ultrason zamanın gelmiş diye
Krasivyy Busraxx bi sorun olup olmadığını normla ultrasondan anlayamaz canm ona uygun cihazlarda yapılır detaylı ultrason normal rutin komtrollerde anlayamazlar
Yukselen Zeynpatak ben detaylı ultrason ü kendi yapcak sanıyorum geç kaldım galiba bu gittiğimde konuşacam doktorla
Zeynpatak Yukselen doktorun perinatolog degilse kendi yapamaz canim haftan biraz ilerlemis ama yine de sor sen
yaseminan Yukselen bebek büyük olduğu için bence çünkü 19-24 haftalar arasında bebeğin derisi ince organlar net görülebiliyor
Mayasey Bence sorun görmemesi ile alakası yok. Detaylıda çocuğun iç organlarına kadar bakılır. Kendi doktorlarımız bunu nasıl görecekte, kafasına göre gerek yok diyecek? Ha ama doktorunuz da perinatologsa bişi diyemem. Keşke size hatırlatsaydı... Neyse sağlık olsun
Betusm Yukselen ben ilk başta ikili test yaptirmadim. doktorum bana iki hafta önce dediki, ister ikili testi yapmıs ol istersen yaptırmamis ol ama bu ayrıntılı ultrasona girmelisin bende Cumartesi günü girdim cok şükür