KaderPolat Yarın sabah yatışım yapılıyor kızlar dualarınızı eksik etmeyin ilk olduğu için endişeliyim ve korkuyorum sanırım 🙈
EsinFatihDogan KaderPolat Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼 Bu arada normal mi sezeryan mı?
1PrensAnnesi KaderPolat allah yardımcın olsun cnm benm çok kolay atlatır çok rahatlık yaşarsın inş bebeğinde sende sağlıkla kavuşun inş 💙
Heather KaderPolat sağlıkla alın kucağınıza inşallah her ikinizde musmutlu kavuşun birbirinize. Rabbim kolaylıklar versin doğumda🤲🏻
ayseeys Merhaba canım, benimde doktorum şuan da ahmet yavaş, sana sormak istediğim bir kaç şey var. Bütün takip boyunca memnun kaldın mı? Sen önerir misin? Doğumun normal mi oldu sezeryan mı? Fiyatı orada doktorlar belirliyor dediler doktora bir sonraki randevu da bende soracağım senin fiyatı da merak ettim doğrusu. Hastane inanılmaz eski ve kötü ama sırf bu doktor iyi dediler diye gidiyorum şuan 11+6 haftalık herhangi bir kötü birşey olmadı ama kafam karışık.. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..