minikmucizem20 Bazı yerlerde 12 hafta diyor ama ben 8 ay boyunca vitafemin kullandım hamilelikte vitamin folik asit var içerisinde siz kaç aya akdar kullandınız
MorKelebek54 minikmucizem20 ben ozellikle folik asit kullanmadim doktorum kendi vermedi. Multivitsmin kullandim icinde folik asitte vardi. Regenesiz max di sanirim ismi. Doktorum vermisti
Tazeanne123456 minikmucizem20 best vm2 multivitamin kullanıyorum içinde her şeyden var folik asit de var doktorum kullanacaksın doğum sonuna kadar dedi acaba çok kullanım zararlı mıdır
Defnezumramom minikmucizem20 pregnom max başından sonuna kadar kullandım multivitamin içinde herşey var
newmommmyy2 minikmucizem20 of of banada ondan yazdı kullanamıyorum nasıl içiyosunuz 😢😢 daha ağzıma atar atmaz geri çıkıyo o nasıl bir kokudur 🤢
CeylanAk 1 bucuk ay kullandım sonra decavite geçtil ondada var zaten vitaminler folik asiti kesmiştik
Gamzeeee14 Şuan 10+5 haftalığım 3 günlük folik asitim kaldı yeniden almalı mıyım 12 . Haftada doktor randevum var öne mi çekmeliyim