Hka_hilal Denizpak ben de yiyorum baya ama dediğin gibi kilom çok oynamadı 😅 aman iyi iyi bebişe gitsin hepsi ❤️
Ebbruc Denizpak yoramıyorum ki eşim söylenmeye başlıyor hemen 😂 gitcez sen nasıl dolaşacaksın bu halde diyo 😂 dedim otura kalka
Denizpak Ebbruc aynen kuzu dinlen otur biras yürü tekrar otur öyle öyle halledersin sen ❤️ aman hava al biraz zaten havalar kötülesecek iyice azıcık ilikken gez 🥰
Ebbruc Ftm-07 genelde sola yatıyorum ama nasıl rahatsam öyle , ben önlem amaçlı serklaj oldum durumumuz aynı değil yani sizle
Denizpak Ftm-07 kese vajinadan sarkmadigi sürece yoğun enfeksiyon olmadığı sürece hiçbirsey olmaz burda çoğu kişi dikişli çok şükür kesemiz patlamadı sen ilk bir perinotolog a git detaylı incelesinler sizi 🙏🙂
Denizpak Ebbruc tam fıstık ya o haftalar göbek deliği çevresinde oluyor sonra üstlere iyice cikiyoor 29 a geldi artık annesi ❤️
Ebbruc Denizpak inanır mısın evde yalnız kalmayı özledim, o kadar alışmışım ki sessizliğe falan çocuk çok konuşuyo boş konuşuyo hiç benlik değil 😂
Denizpak Ebbruc evet yanlız da bırakmıyor hiç gıcık olmamak elde degil😁neyse yarından sonra evinde yanlız kalirsin ❤️