eylulus 8 gunluk bebisimi mamma manuel ana kucagina yatirabilir miyim yenidogandqn itibaren diyo ama ne zaman kullandiniz??
Tutaste_ eylulus oturmaya basladıktan sonra bkullanılır bunlar cunku oturur pozisyonda oluyo bebek bunun ıcınde. Bendr alıcaktım arkadasta vardı kullanmamış yeni doğandan itibaren cünkü oturur gibi oluyo içinde bide 4 aylıktan sonra kullanmıstı
Tuzlimon1 eylulus bunu 40günden sonra kullanabilirsiniz bence. Oturur gibi olmuyor popiş kısmı bebek koyunca eğik duruyor rahatsız değil yani 👍🏻
Yenianne6706 eylulus ben bunu 2 aylık olduktan sonra en yatık pozisyonda kullanmaya başladım bebeğim şuan 4,5 aylık hala en yatık pozisyonda kullanıyorum. Hatta buna oturunca direk kaka yapıyordu 2-3,5 ay arası:))
Bebikk_10 eylulus Daha kafasını dengede tutamaz biraz daha bekleyin. Zaten daha bunda durmak için zamanı bile yok çok küçük emip uyuması lazım:)
eylulus Bebikk_10 tam ne zaman kullanacagimi kestiremedim de ustunde 0 6 ay yazinca bi sorayim dedim simdilik yatas junoda yatiyo zaten
bahocum eylulus bende babybjörn var 3,5 kilodan itibaren kullanılabiliyor. En yatar pozisyonda yaklaşık 1 ay sonra oturttum
cakebabe eylulus ben de ohyo var yenidoğanken koyduğum da çok kıvrılıyordu kayıp gidiyordu bunlar ilk aydan sonra daha iyi oluyor
Rabiul eylulus ben geç almıştım bu modelden 2- 2.5 aylık falan dı aldığımda aldığım gibi kullandım zaten
ezooezz eylulus babybijörn var bende 10 günlükten beri kullanıyorum altta ayarı var oturur gibi durmuyor içine gömülüyor zaten orda çok rahat uyuyor