Akylsedaaaa Hanımlar 14. Haftamdayım vajinal mantar için doktorum Gynoflor verdi vajinal fitil ama kullanıp kullanmamakta çok kararsızım aranızda vajinal mantar için fitil kullanan var mı
Zeynepsa Akylsedaaaa ben kullanıyorum canım. Mantar var demedi ama yeşil renk ve koku kaşıntı oluyor. Donaxly verdi. 37. Haftadayım
obli Akylsedaaaa ben de geçtiğimiz hafta öğrendim şuan 13. Haftamdayım. Doktorum 4 gün arayla kullanmam için farklı marka 2 tane fitil verdi. Kullandım. Umarım geçmiştir.
GEM Akylsedaaaa Ben dün doktora gittim rahatsızlığımdan ötürü doktor muayene etti alttan iç kısımda çok akıntım olduğu için doktor bana Donaxyl yazdı onun kullanmaya başladım. Doktor hamilelerin kullanabileceği fitil korkma dedi. Sizde aksatmayın mantar ciddi bir durum aksatmadan kullanın.
CeylanAk Kesinlikle kullan bende kullanıyorum üç gün arayla kullanmasam sarı akıntım ve kaşıntım dahada artardı
Akylsedaaaa tugbaerolbozkurt nasıl baş ediyorsun peki ben çok zorlanıyorum günlük yaşantımı etkiliyor özellikle gece daha fazla oluyor kaşıntı