ElmasSs MGZT Selam 16+4 benimde yarın sağlık ocağında kontrol ve aşı zamanı kızım olacak inş:) Bu arada kızlae persembe cuma cumartesi için ciddi yağış olacakmış bilginiz olsun
Ayayd MGZT sağlıkcı olduğum için 1 hafta dolduğun da bebeğim olcağını öğrendim beta-hcg’den cinsiyetde 13. Haftada öğrendik erkek bebeğimiz olcak inş Allah izin verirse.🙏🏻☺️
ZehraS MGZT Benim doktor durdu durdu dogumuma yakin demreye gecici gorevle geldi 🤦ona soyle geri donsun 😂
MGZT Kadriyeeee 😊bizde 18+3 üz cinsiyet kız dediler ama kesin için detaylı ultrasonu bekliyorum sizkiz mi oğlan mi bekliyorsunuz 😊
Kadriyeeee MGZT ooo ben 12. Haftada öğrendim erkek benim ki 🙏🏻 Rabbim senin de gönlüne göre sağlıkla versin 🥰
MGZT Kadriyeeee biz daha yeni ogrendik .amin hepimize inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder Rabbim
Sevilay07 Kadriyeeee ben şuan merkezdeyim canim. Normalde beldibinde oturuyorm ama doguma kadar annemde kalicam
Sevilay07 MGZT normalde beldibinde yasiyorum ama benim düşük riski oldugu icin annemde kaliyorum. Doğuma kadar da kalicam heralde. Soğuksu da oturuyoruz
ZehraS Sevilay07 slm cnm iyim sen nasilsin .Cuma gunu randevum var cnm o zaman kesinlesicek ne zaman olur diye kizim tabi cumaya kadar gelmezse kendi😃sezeryan olma ihtimalim var cunku cuma gunu kesinlescek nasiose