Merve-metin Zeynepin_annesii benim bebeğimde de var sok böbrekte 4 mm olması gerekirken 4.5 mm ölçüldü 28.haftada 7 mm olması bekleniyor ama erkek bebeklerde bu değer biraz farklı çıkabilir 28.haftada düzene girmesi bekleniyor düzelmezse eğer doğumdan sonra böbrek ultrasonu isteriz dedi doktorum
Alya05 Zeynepin_annesii benden kızımda vardı doğumdan sonrada idrasında pembemsi reng gördüm gördüm bezinde doktorda götürdüm kum çıkartıyr ondan dolayı öyle olmuş dedi Diyarbakır’a götürdük düzelmişti dedi kumu atmış
Birisi00 Zeynepin_annesii Bizde vardı. Bizimki geçmedi giderek yükseldi. 35 mm kadar. Doğdu aylık ultrason kontrolleri ile takip ediliyor. Böbreğine ciddi anlamda zarar verirse operasyon geçirecek. Umarım gerek kalmadan kendi kendine duzelir
Zeynepin_annesii tatlibebegim_ Ay çok sevindim.♥️ İnşallah bize de öyle olur 🥲 Hangi haftada kaç ölçtüler hatırlıyor musunuz
EcitaH Hiç sıkıntı yapmayın geçiyor. Bizde de vardı doğuma yakın geçti. Bazısında doğumdan sonra , bazısında da sünnet sonrası düzeliyırmuş. Genel olarak erkek bebeklerde görülen bir durum .
Zeynepin_annesii tatlibebegim_ Bizimkini 21. Haftada 6.8 ölçtü inşallah düzelir iki böbrek aynı maalesef
Merve-metin Zeynepin_annesii hiç canını sıkma canım erkek bebeklerde genelde bu görülüyormuş perinatoloji doktoru korkulacak bişey yok 28.haftada normale dönüyor genelde dönmezse zaten bebek doğduktan sonra böbrek ultrasonu çekilir ama geneli düzeliyor dedi
kokyar Alya05 merhaba benim bebeğinde böbrek büyümesi var yaklaşık 1 hafta önce kum döktüğümü öğrendim ve detaylı ultrasonda bebeğin böbreğinin biriinin büyük olduğunu öğrendim acaba sizde kum dökmüş müydünüz gebelikte ondan mı kızınızda acaba doğduğunda kum döktü
Zeynepin_annesii Birisi00 Arkadaşımın kızı bir böbrekten oldu.3 yaşına kadar düzelmeyince mecbur oldu rahat ve kolay geçmişti ameliyatı ağrısız sızısız. Allah şifa versin. İnşallah düzelir ameliyata gerek kalmaz.🩵
Elnuso Banada bugün aynısı söylendi 19 haftalık biri 5.4 biri 5.1 ölçüldü umarım sıkıntı olmaz erkek bebeklerde idrar kanalı dar olduğunda olabiliyormuş 21.haftada detaylı ultrasona gideceğim inşallah düzelir
Zeynepin_annesii Elnuso İnşallah düzelir 🤲🏻 erkek bebeklerde oluyormuş evet ama düzelmezse diye biraz tedirginim açıkçası
Birisi00 Zeynepin_annesii peki şuan bir sıkıntısı var mı . Genişleme den mi oldu oda. İyimi böbreği şimdi