E1danur Kızlar 6 haftalık hamılryım üç sabahtır kusack gıbı oluyorum agzıma gelıyor miğdem bulanmaya başlafı yemek yemek istemıyorum napcam
Eeeliifff E1danur Bana iyi geliyor dozu 4 adete kadar iki ile başladım şuan üç adet içiyorum yatarken
E1danur Oksuruksurubu sadece muzla beslenıyorum saten su dan miğdem bulanıyo diş macunundan ögg oluyorum anlayamadım
Yogurtlupilav Bana beslenme uzmanı sıcak suya taze zencefil koy biraz iç rahatlatır dedi. Gerçekten yatıştırdı biraz, deneyin isterseniz. Normalde hiç sevmem zencefil bu arada..
Medine-96 Ben 8. Haftadayım 6. Haftadan berim2 doz prilam kullanıyorum ona rağmen bulantı + kusma var doktor dörde çıkar gece iki sabah bir ikindi bir dedi sabah 3. Dozu aldım üstüne muz yedim yememle çıkarmam bir oldu ilacı 2 den fazla kullanmadım bir daha ama hala bulantı kusma devam, hiçbir şey yemek istemiyorum 🙄
E1danur Medine-96 korkunc bısey gercekten sabah bulanmasam ıyıde sabah kalktıgım an kahvaltı yapasım gelmıyor
Medine-96 Ne E1danur nasıl olucak böyle bilmiyorum beslenme durumu çok kötü bebeği etkileyecek diye korkuyorum 🙄