Dfnsyn Merhabalar, cuma günü ebru hanımda detaylı ultrason randevumuz var. Ebru hanıma daha önce giden var mı, tecrübeleriniz nelerdir? Nasıl geçiyor neye dikkat etmek gerek acaba?
igvescarim Dfnsyn gitmedim ama çok iyi olduğunu duydum zaten takipte ediyorum biraz pahalı ama iyi bir doktor bence
Tubitumum Dfnsyn Dfnsyn benim yengem ebru hocaya gitmişti kendisi de doktor çok memnun kalmıştı ordan biliyorum
Kubraylvc Dfnsyn aboooo detaylı ultrason uuuuu 🫣🫣🫣çok değil mi ya bende diğer kızımda Hakan kalaycıya yaptırdım bundada bakacam arastıracam dedim de 6 çok fazla
Dfnsyn Kubraylvc evet detaylı ultrason. Genel olarak uygun fiyat bulmak neredeyse çok zor ama 🙈 3500 en düşük diye duydum
Dfnsyn Kubraylvc Mete sucu da 3500 dü araştırın isterseniz ben ebru hanımda randevu bulamasaydım Mete beye gidecektim
ipekceylin ben cansun demire gıdıyordum ana kız kardesım ebru tarıma gıdıyordu dalında muthiş hoca hıc tereddut etme o paranın hakkınıda veren dr süleyman cansun demırde oyle hem ınsanlıgı hem hekımlıgı dort dortluk … ayrıca detaylıda cocugun adetıne gore bakıyorlar tek cocuk ıkız cocuk ucuz cocuk ona ucret gore alınıyor
Dfnsyn ipekceylin çok teşekkür ederim çok mutlu oldum yorumunuza 🙏🏻 detaylısı kaç dk sürüyor ortalama ebru hanımda