Aysegul34_16 ben ben✋🏻 Adetime daha çok vardı ama sürekli mide bulantılarım oluyodu sol kasığımda içerden bişey çimdikliyodu resmen ve çok sertti. Ben hamileyim dedim ama ispatlayamadım.. idrar testi negatif çıktı, mide bulantılarım geçmeyinde acile gittim herşeyime bakıldı gayet sağlıklıydım ve hamile değildim.. adetime hala vardi kasık ağrım yüzünden jinekologa gittim ve rahimde sıvı olduğunu kontrol altında tutulması gerektiği, bu ayki yumurtam olması gerekenden büyük olduğu için böyle bi ağrı hissedebilceğiö söylendi.. kontrole gittiğimde yumurtamın çatlamak üzere olduğunu bi kaç güne adet olacağım söylendi. Tüm umudumu yitirmiştim ama bana ne olduğuna da bi türlü anlam veremiyodum ve doktorlardan sonra hanile olmadığıma inandım hatta ağrılarım yüzünden ağrı kesici bile içtim. Adetim geciktiğinde dayanamadım kan testi yaptırdım ve 2 haftalık hamileydim🎈 en başından beri hissettim ama ispatlayamamıştım eşim şok olmuştu hamile olduğumu öğrenince çünkü o da hiç ihtimal vermiyodu.. baya uzun oldu ama allah inşallah sizede nasip eder🎈☺️