Mesalerem Devlet, araştırma, özel farketmez iyi bir doktor ve hastane arayışındayım. Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum
GEM Mesalerem Merhabalar Trabzon kanunu eğitim ve araştırma hastanesi (yani numune hastanesi) ÖMÜR ERDEN çok bilgili ve alanında çok iyi bir doktor ben kendisine gidiyorum. Birde aynı hastanede UFUK BİLGİN bu iki doktoru tavsiye ederim. Nasip olursa bende doğumu orada yapacağım. Özel hastanede kendim gitmedim ama eltim ve görümcem gitti imperial hastanesinde AYŞE MÜSELLİM çok ilgili ve iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar görümcem 3 çocuğunuda onda doğurdu. Birde medikal park eski adıyla Karadeniz hastanesinde NEBAHAT NUHOĞLU Abla yeğenimi doğurdu çok ilgili bir doktor biz çok memnun kalmıştık. Doktor olayı biraz enerjiyle alakalıdır benim sevdiğimi siz sevmezsiniz sizin sevdiğinizi ben sevmem ama önerecek olduklarım bunlardır inşallah düşünürseniz bu doktorlardan birini memnun kalırsınız😍
mcansu Mesalerem Medical Park Aynur hoca var yıldızlıda oğlumda doğumu o yaptırdı çok memnundum Trabzon’da olsaydım yine ona gidecektim
MomEsra_ Mesalerem imperial hastanesi Onur dündar çok iyi bir doktor yaklaşımıyla tedavileriyle harika resmen tavsiye ederim
Nurbn Ben imperial hastanesinde de Kırhan beye gidiyorum, kendisinden çok memnunum, tavsiye ediyorum gerçekten
GEM leylos01 Ben Rize hemşinden gidiyorum kontrollere hocam dedim diyelim doğuma kadar gelemedim doğuma yakın geldim bakar mısınız dedim bakarım uzak zaten geldiğin yer sıkıntı yapma dediler hem ömür bey hemde ufuk bey sizde gidince söyleyin burda değildim buraya gelince sizi önerdiler geldim dersiniz bakarlar ben mesela bu ay kontrole Rize’de gideceğim eşimin işinden ötürü diğer ay Trabzon’a gideceğim bir sıkıntı yaşamadım sizde inşallah yaşamazsınız.
Civeleksu leylos01 canım kabul ederler. Ben randevu bulamayınca her hafta başka doktora gidiyorum bi sıkıntı olmuyor.
GEM GEM Buarada 28 haftalığım ve en son 24.haftamda sanırım gitmiştim yalan olmasın çünkü bazı sıkıntılardan perinatoloji bölümüne gitmem gerekti orda kontrollere gittim
Kayra61 Ktüde doç dr ömer demir hoca var çok çok iyidir çok kibar çok anlayışlı bir doktor ben vanda yaşıyorum trabzonda olsam hep ona giderdim 😊 Kendisi kadın doğum kongrelerinde konuşmalar yapıyor alanında çok iyi . Muayenesi giderseniz eğer ücretli bilginiz olsun 600 küsür bir ücreti var ☺️
1Demett Numune Hastanesinde Şükrettin Yeşilçiçek benim doktorum çok naif birisi cana yakın öneriler üzerine gittim memnunum artık onda devam edeceğim 29 haftalığım bende önceden Farabiye gidiyodum evime uzak biraz o yüzden değiştirdim sanada bu doktoru öneririm..
Esraaabayy Mesalerem Medikalpark yıldızlı da Aynur hanıma gidiyorum o kadar çok memnunum ki Allah ondan binlerce kez razı olsun çok ilgili çok bilgili bir Dr 30+2den beri erken doğum tehdidim 2cm açılmam vardı verdiği tedavilerle çok şükür erken doğum riskini atlattık 37+2 olduk çok şükür bugün ve aklınıza takılan bişe olduğunda yada herhangi bir sıkıntı olduğunda Wp dan yazınca hemen dönüş sağlayıp bilgilendiriyor sizi… hastaneye gelecek olursak erken doğum riski yüzünden 30+2 den 33e kadar yattım ve o kadar memnun kaldım ki yemek temizlik hemşire ve ebelerin ilgisi alakası herşey çok iyiydi.
Esraaabayy Kraas Benim özel sağlık sigortam var doğumu o karşılıyor ama sezeryan vs olursa sadece 4bin narkoz parası ödemesi yapacağız. Birde arkadaşım konuşmuştu kendisi için yanlış hatırlamıyorsam 30bin denmişti ama hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz