Eceeee bizimki cok cirkin doğdu aynı fare yavrusu gibiydi normal doğum yaptım kucağıma verdiklerinde duygulanamadım bile 🤠🤠🤠 sonra temizlendik odaya geçtik emzirmeye çalıştıkça tansiyonum düştü resmen baygınlık geçirerek emzirdim ilk emzirme denemeleri benim için doğumdan cok cok zordu sayılı saat kaldık zaten hastanede sonra eve geçtik cok sakindi 15-20 gün varlığını unutarak yaşadım alarm kurup emziriyordum yarım saatte bir çünkü bir iki uyanamadıgım oldu 8 saat uyuduğu oluyordu sonra gaz sancıları başladı derken 3 ay baya çektik suan 5,5 aylık içim eriyor her yüzüne baktığım zaman böyle büyük bir mucize yok şükürler olsun Rabbime nasıl güzel emanet bu😍 doğum ve lohusalıgım kolaydı birşey anlamadan gecti benim için hamileliğim de kolaydı gerçi hatta şimdi düşünüyorum 2. de cok zorlanır mıyım acaba diye çünkü ilkini hic hic anlamadım😂 bebekli hayat cok güzel olumsuz olarak sadece herşeyde ilk olarak onu düşünüyorsun baya soğuk bir şehirdeyim dışarıya bile çıkamıyorum yazı bekliyorum heyecanla 🤗 gerçi günün nasıl geçtiğini kesinlikle anlamıyorum onunla 😍 Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insanın her yüzüne baktığında kalbi sızlıyor mutluluktan cok güzel bir şey ya 🙈