Aslında bu benim konum değil ablamın ama sizlere de anlatıp umut olmak istedim ablamın 9mm büyüklüğünde çikolata kisti ve endometriozismi vardı birden fazla doktora gitti bebek istemi yoksa kesinlikle ameliyat endometrioziside kötü huylumu değilmi bakılması lazım dendi ameliyat yumurtalık alımına kadar gidebilir dedi doktorlar ikinci olarakda hamile kalcaksin hamilelikte zaten küçülür kistler sezeryanlada olursa doğum temizleriz ama gebe kalamayabilirsin yapışık kistler altı ay kadar doğal ondan sonra tüp bebek yada aşılama deneyebilirsin dedi doktorlar hata kisten dolayı kan değerli yüksek çıktı kansersin bu kistle hamile kalamazsın bile diyen doktorlar oldu ablam bir dört ay kadar doğal denedi ama olmadı bu süreçte sürekli ben soğan kürü denesene diyorum benim ısrarımla soğan kürünü denedi yaparken erken adet oldu bıraktı yarıda âdet bitince tekrar kur denedi gününde adet oldu bir sonraki adetine yakın hani soğan kürü kullanınca hamile kalınıyordu die bana güldü bile adetine bir gün kala boğazlar şişti antibiyotik kullanmadan önce bir beta verim ne olur ne olmaz dedi ve şok hamile yani kızlar bu tür şeyler saçma gelebilir ama bir deneyin derim