nurmltli61 12 kasımda doktor randevum var doktora gittiğim zaman 16+4 haftalık oluyorum detaylıya yönlendirir mi beni o haftalarda detaylı yaptıran var mı? Bide aşı olunuyormuş galiba o gün yaptırabilir miyim yoksa 20. Haftadan sonra mı yapılıyor
Dilekulgtt nurmltli61 benimde var erken detayli 7 kasimda 16 kusur oluyorum bende bana perinatolog kendisi gun vermisti 2 li icin gittigimde
myangelson nurmltli61 detaylı 18-24 arası oluyor en iyisi 22 oluyormuş. Doktor yeşil alan açıp perinatolojiye yönlendirir siz kendinizi ayarlayıp alırsınız randevu 😊 Ben de 19+5 de bugün yaptrdim şehir Hastanesi’nde çok iyiydi doktor cidden siz de memnun kalırsınız kesin resmen özel muayene gibi davrandı kadın çok çok iyiydi
Dilekulgtt nurmltli61 perinatologa mi gittiniiz ben perinatologta muayne oldum ölçüm filan yapti arastirma hastanesi sonra gun verdi erken detayli icin
nurmltli61 myangelson valla sonunda hümeyra hanıma randevu buldum aldım😂😂ama gittiğim zaman 16 haftalık olucam detaylı ya yönlendirir mi acaba merak ettim 🤣
myangelson nurmltli61 yaa sevindim adınıza 😅😅 ben de şehir Hastanesi’ne devam edeceğim kontrollere artık üniversiteden daha iyi buldum orayı. Perinatoloji doktoru da bizim buradaki doktorlara takipli olursan acil bir durumda direk benimle irtibata geçiyorlar falan dedi en iyisi öyle yapalım diye düşündüm de bulabilirsem Hümeyra hanıma almayı düşünüyorum 😂😂
nurmltli61 myangelson ay inşallah bulursun ne kadar zor olduğunu biliyorsun randevu almanın😂😂😂26 ekimde randevu buldum doktoruma 12 kasıma aldım sanırım doktorum seminerlere katılmış onun iznindeydi heralde ondan geç açıldı randevu sistemi 😂
myangelson nurmltli61 hadi bakalım sabah tam 10 da randevu araştırmalarına başlayayım 😂😂 oradaki başka doktorlara gittiniz mi hiç ya da giden duydunuz mu iyiler mi onlara da gidebilirim o doktora bulamazsam 🥲
nurmltli61 myangelson ya hiç duymadım bilgim de yok ama gördüğüm kadarıyla deniz göymen diye bir doktor var onun da odasının önü çok dolu Ayça hanım diye biri var aynı şekil ona da giden çok var erkek doktor olarak da Berker diye bir doktor da dolu odasının önü hatta ben randevu bulamadım diye Berker beye aldım sonra kendi doktoruma randevu bulunca onu iptal ettim😂😂😂
myangelson nurmltli61 ya öteki doktorları bilmiyorum ya Berker bey ve bir tane daha doktor var ne zaman baksam onlara randevu var hep hatta dedim hastaları fazla yok galiba hep randevu var 😂😂
nurmltli61 myangelson evet bende onu görüyorum hep randevu sisteminde ona hep randevu var 😂😂ama yine o doktora giden de var