BirAskMasali1323 Arkadaşlat Net doğum olacağı belli değil hastaneye kontrole gidicem 40+6 haftalıgim belki yatişim yapılır bilmiyorum işte sabah giderken bıseyler yemelimiyim aç karna mi gitmeliyim tecrübeli annelerim haydi yoruma🥰
iremd-1798 BirAskMasali1323 ilk kızımda sabah birden suyum geldi acile girişim oldu bu yüzden bana bir şey yedirmediler su dahi içme dediler dudaklarımı ıslıyordum sadcee su ile. Eğer ki yatışın olursa suni sancı vs alma durumu olur. Bu yüzden yesende olur. Zaten o süreçte lavman yapıp içinizi temizliyorlar ☺️ aç kalmak zor oluyor 😅 ikinci kızımda da akşam sancılarım birden geldi 40+4 de doğum yaptım tok gitmiştim lavman yapacak bile vakit yoktu onda da sorun olmadı 😅 siz bence biraz karnınızı doyurup gidin 😅
Nananan BirAskMasali1323 yemek ye git cnm ztn doğumda doğumdan önce yiyecek birşeyler getiriyorlar ki karnın tok olsun enerjik ol gücün olsun diye herkes lavman diyor ama bana lavman verilmedi normal doğumdu
ObirSirin Sancıların başladığı an yemek yemeye takatin olmuyor eğer normal doğum olacağı kesinse mutlaka yemek ye. Bebek aç olursan karnında uyuyor benim kızım kanala girmedi doktor bana sancı çekerken yemek yedirdi 😅 çocuk uyanınca doğum devam etti ☺️