hz_cicek Doğuma 7 gün var. Süt arttırıcı gaz giderici çay alacağım ne önerirsiniz? Poşet çaylar iyi olur mu? Bir de sütüm geç gelirse bebeğe hangi mamayı vermeliyim ne önerirsiniz?
NurZenkin hz_cicek rezene,kecisedef otu ve çemen otunu çok duydum süt artıci olarak Yine aktara sorup alırsınız .Ben doktoruna danışıp doguma 1 hafta kala çayları başlamayı düşünüyorum
rumisam hz_cicek benim hiç bilgim tecrübem yok bu konuda durayım şurada kenarda önerilerden faydalanayım😅
Ftmnnr hz_cicek mamsel ’in rezene çayı var etrafımda bir kaç kişi onu önerdi hem hamile iken gaz sorununu ortadan kaldırıyor hemde süt artıyormus dogurmadim sütü bilmiyorum ama hamile iken ki gaz sorunana bire bir
NurZenkin hz_cicek ilk dogumumda kullandım da bı yararını görmedim.Ama bir çay önerebilecegim alırsan dua edersin .Aramel stell tea diye geçiyor.Sadecd internet uzerinde satışı var.Eeken doğum yaptım kuvezdeki hemşire bu çayı ısrarla tavsiye etmişti.
Ftmnnr hz_cicek poşet çay başlı başına iyi bir fikir değil poşet çay sıcak suya temas edince çok zararlı bir madde üretiyor poşet çay önermem
NurZenkin hz_cicek kolik bir bebekti hemde aşırı kolik.Hatta göbek fıtığı oldu yavrum o yüzden gaz ilacı mecbur kullandım .Eğer çok gazlı bir bebek olmazsa fayda edebilir