Zeybal34 Hiç böyle sonuç alıpta yükselen var mı? Hâla soğru düzgün kanama yaşamadım. Adet olamadım sadece ilk gün oldum. Enfeksiyon gözüküyor dedi bir kadın doğuma git dedi. Bilemiyorum enfeksiyon bazen olurdu bende ama ilk defa böyle oldum.
seyma0661 Zeybal34 referans aralığı kaç yazıyor sonuçta? Mesela 0-5 yazar genelde bu aralık negatif sayılır.
KurabiyeninAnnesi123 Zeybal34 canm işareti hic birseyi fark etmiyor o 0 ın 5 üstü olmasi gerekiyor gebelik için arkadaşimin 0.448 di ama negatifti Allah en kısa sürede gönlündekini sana nasip etsin🤲🏼
seyma0661 Zeybal34 tamam 0.22 de çıksa 4de çıksa negatif ne yazıkki Allah gönlünüze göre versin insallah
seyma0661 Zeybal34 hayır farketmez çok aklınıza takmamaya çalışın ne kadar çok takarsanız o kadar zor olur. Ben pcosluyum 2 seneye yakın olmadı rahim filmi istediler ücreti yüksek diye çektirmedim. Birkaç ay soğan kürü ve aslan pençesi içtim çok şükür fayda gördüm tabi bunun yanında çocuk konusunu aklımdan çıkarmaya çalıştım kursa vs gittim oyalanmak için
Zeybal34 seyma0661 anladım Rabbim sağlıkla kucağımıza versin bebişlerimizi. Mutlu huzurlu ve çocuklu aileler oluruz inşallah🤲🏻