rumisam BuseYunus9488 son haftalar akmıyor cidden benim ne sancı ne su ne nişan bişi yok en son Perşembe muayene oldum doktor sadece dönmüş dedi daha var senin doğuma dedi ama artık doğsun istiyorum kavustay olsun artık sağlıkla bebislerimize kavusalim 💕
BuseYunus9488 rumisam inşallah o günleri de görürüz canım 🙏☺️ bir de özelde doğum olacağı için ayrı bir korku var çok paracılar ya exrea para kazanmak için paralı ilaçları aldırıyorlar bize ama ben almıyorum 😅
aryadeniz25 Htccndn hem acıktım kalkıp bu saatte tost yapıp yedim 😁 hem de karnım şişmiş artık rahat uyuyamıyorum diye uyku tutmadı😁 normalde yüz üstü yatarım ama şimdi sadece sağ yada sol uyuduğum için bi türlü alışamadım 😒
Htccndn aryadeniz25 Ahahah en iyisini yapmışsın afiyet bal şeker olsun 🥰 bende çok severdim yüz üstü uyumayı doğurdum şimdi yine uyuyamıyorum 😂
rumisam Htccndn hep uykusuzlar hep sırtları ağrıyor 😂 az kaldı doğuma diyom ayy evet dogurda rahatlayalim diyor o da hamile sanki jdjfjirjfjr
dika Tatlianneadayi0 gittim doktora hem devletteki doktoruma hem özeldeki doktoruma bebeğin ters dönmüş dedi kafası aşağıda olması lazımken yukarı çıkmış buda hareket ettikçe sana yalancı doğum sancısı veriyor sol tarafında devamlı uyu dinlen dedi bebek dönsün dedi
Htccndn aslaninannesi7 Çok geçmiş olsun canım günde 2 defa sirke iç yemek kaşığıyla çok iyi geliyor banada doktor önermişti
Hatice5258 aslaninannesi7 salgın var galiba bende aynı durumdayım. Bebeğime de bulaşacak diye korkuyorum burnu almaya başladı
Pinartmd Htccndn benimkide surekli göğüste uyumak istiyo yatagina koydugum an ingaaaa diye basliyo.. uykusuzluk bazen depresyonuda beraberinde getiriyor… gecicek bu gunler biliyorum ama yaşarken hic kolay degil…
Htccndn Pinartmd Canım benim ya kucağına alışmış demekki ☺️ gerçekten depresyona girmemek elde değilki uykusuzluk halsizlik kendine bile doğru düzgün bakamıyorsun ama onlar iyi olsun gerisi önemli değil ☺️
Htccndn alinsmom_ Bebişler ya ben heo emzirmek için uyanığım şimdide uykusuz uykusuz temizlik yapıyorum 😂
Htccndn Bendiyebiri_ Ahahah aynı şekiliz canım bide uykusuz uykusuz temizlik yapıyorum ama iyi geliyor 😂
Gizem-1009 Kumsal2606 28 haftalık oldu şimdiye kadar bulantılar mahvetti biraz o iyi oldu yanna başladı artık 😞
aslaninannesi7 Htccndn çok sağol canım, bir deneyeyim. Zaten bu süreçte fazla bir şey yapamıyoruz malum