Gamze_4934 Hanımlar doğum yaptım 40 ım çıktıktan sonra nasıl korunabilirim hamile kalmak istemiyorum geri çekilme yüzde kaç korur siz nasıl korundunuz
Rabiamina Gamze_4934 geri çekilme bir korunma yöntemi değil malesef ki. Doktorunuzla görüşüp en iyi doğum kontrol yöntemine karar vermeniz daha doğru olur bence
BetulSahin5444 Gamze_4934 Geri çekilme korumaz üçüncüye hamileyim geri cekilmeyle oldu.Spiral taktırın prezervatif yada emzirirken kulllanilan doğum kontrol hapları var kadın doğuma gidip yazdirin
ayseheyecanli BetulSahin5444 ben anlamıyorum ya nasıl olabiliyor biz 5 yıl geriçekilmeyle korunduk ve asla da ıskalamadık yani 😅
hatice_aygun2 Gamze_4934 geri çekilme korumaz asla bende tecrübe ettim 4 aylık hamileyim doğumdan sonra şu deri altına takılan var onu istiyorum 3 4 sene koruyormus hepsinden daha çok güven veriyor bana sprialle hamile kalında çok prezervatif desen oda en şüphelisi
alinsmom_ Gamze_4934 doğum kontrol hapı yazdı doktorum, süte bi zararı olmayan. En iyi yöntem bu bence
BetulSahin5444 ayseheyecanli Bacım kocam iskalamis afedersin demekki kaçak olabiliyor hiç belli olmaz prezervatif en garanti 😁
hatice_aygun2 Sevlll galiba bende devlete gidiyorum soracam doktoruma ama büyük ihtimalle özel parayla yapıyor diye biliyorum
Nazo77 Gamze_4934 ilk birkaç ay erkek korunmalı demişti ebe daha sonra emziriyorsa ona uygun bir yöntem seçilmeli diye belirtti sağlıklısı buymuş.
Nananan Gamze_4934 geri çekilmeyle görümcem üç tane doğurdu üçü de daha okul çağında değiller küçükler yani ve. Üç aylık iğneyle korundum memnun kaldım bu bebeğimi de hayırlısiyla doğursam yine üç aylık iğneyle koruncam