Nur_Erdugan53 Cglglr Oh maşallah kız 2 hafta kalmış kavuşmana ya da daha az kalmıştır Sağlıkla kucağına al canım
Nur_Erdugan53 obli kızım maşallah artık cinsiyeti öğrenmeye gidersin Tüm annelerimizin en merak etti konu sağlıklı olsun elini düzgün olsun İnsan merak ediyor sağlıklı al kucağına canım
Nur_Erdugan53 Mavisanne88 hahaha ben de bilemedim ki yani büyüyeceğini küçülüyor meyve sağlıkla gelsinler inşallah
obli Nur_Erdugan53 cinsiyetimizi 12. Haftada öğrendik oğlum oluyor. 💙 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Nur_Erdugan53 anneoluyorum94 Ay maşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah
anneoluyorum94 Nur_Erdugan53 amin çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah 🙏🏻🌸
Nur_Erdugan53 Sclozdgru İyi hadi kız gözün aydın az kaldı darısı bizim başımıza sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini
Nur_Erdugan53 Zeynep4141 Oo iyi İyi maşallah Seninki de az kalmış sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım
Nur_Erdugan53 obli Ay maşallah Kız ben de istiyorum oğlum olmasını 2 tane kızım var bir de oğlum olsa çok isterim takdir Allah’tan Tabii sağlıklı olsun Eli yüzü düzgün olsun yani bir tane oğlum olmasın çok isterim
Nur_Erdugan53 Ervam_123 Oo Maşallah Gözün aydın Hadi kurtuldun İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almışsındır Allah analı babalı büyütsün şimdiden :)
Nur_Erdugan53 obli Orası öyle canım Eli yüzü düzgün olsa sağlıklı sıhhatli olsun Benim de bir oğlum olur oğlan annesi de olmak isterim yani yalan yok Allah’tan saklamam Allah’ın kulundan da saklamam Sağlık olsun
Nur_Erdugan53 obli Çin takvimini yaptım bazen de erkek çıktı bazen de kız çıktı ultrason resmini gönderdim cinsiyeti tahmini yapanlardan biri kız dedi öbürlerinden yanına gelmedi işte öyle sağlıklı olsun bakalım heyecandan bekliyorum
Nur_Erdugan53 Thezgi Hay maşallah bayağı büyümüş sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın inşallah canım
Nur_Erdugan53 Eliffffkkkkkk sona yaklaşınca öyle oluyor Öyle Ağrı gidiyor ki sanki hiç gitmeyecek gibi Allah bir avazda kurtarsın İnşallah canım