Anonimmmmn Kızlar merhabalar ben Aralık ayında transfer yapılacağım o zamana kadar nelere dikkat etmem gerek transfer sonrasında ne yapmam gerek tecrübeli anneler destek olursa çok sevinirim dualarınızı bekliyorum 🙏🥲
busrasya Anonimmmmn o zamana kadar beslenmenize dikkat edebilirsiniz paketli gıdalardan uzak durmanızı öneririm en başta içerisinde balık yağı ve multivitamin olan bir takviyeye başlayabilirsiniz artısı olacaktır be günlük olmasa da haftada birkaç kez yürüyüş veya spor yapabilirsiniz
Niloyanintokadunyasi Anonimmmmn diş tedavi varsa hepsini tamamla canım inşallah tutar trasferin hamile olunca yapılmıyor yapılsa bile için rahat olmuyo
buse7272722 Anonimmmmn nar suyunun rahime cok iyi geldigini duymusdum cok kez hergün bir bardak, kabak cekirdegi, kaju, avokado bunlar yumurtalar icin cok iyi, insallah rabbim gönlüne göre verir💘
ayse_varol Anonimmmmn Canım beslenme dikkat et yürüyüş yap ve en önemlisi transferden sonra çok düşünme strese koyma kendini akışına bırak. Emin ol o zamam daha güzel olacak
iremree Aaa hayırlı olsun canım şimdiden folat yani folik asit balık yağı kesinlikle başla avokado yemeye başla çerez olarak aralık ayıyla beraber kabak çekirdeği yiyebilirsin protein ağırlıklı beslen bol su tüket
Anonimmmmn Niloyanintokadunyasi Aaa bu hiç aklıma gelmemişti ya çok sağ olun muhakkak bi dişçiye görüneyim
Niloyanintokadunyasi Anonimmmmn ben gittim herşeyim tamamdı dolgum çıktı bu sefer doktor onay verdi yaptırabilirsin diye ama içim rahat etmedi yaptirmadim çıkan dolgum düşmesin diye her gün dua ediyorum
ayse_varol Anonimmmmn İnşallah gönlünce olur herşey cnm benimde tüp bebek nasıl olacak derken şuan oğluma kavuşmak için gün sayıyorum 🥰
Anonimmmmn ayse_varol Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin lütfen benim için de dua edin 🙏 kaç embriyonuz vardı taze transfer mi yapıldı
ayse_varol Anonimmmmn İnşallah hersey güzel olacak 🥰 Cnm benim rezervim düşük olduğu için iki defa yumurta toplandı toplamda 4 embriyom oluştu. Rahmimde yapışıkşık olduğu için doktor deneme amaçlı sadece bir tane taze transfer yaptı çok şükür oda tuttu.