Uraseyda 17 haftalık hamileyim, bacağımda aniden oluşan hafif şiş morluk oluştu ağrıda yapıyor, aranız da böyle bişey yaşayan oldu mu? Kontrolüme daha var size bir sorayım dedim 😣
tesbihlibebek Canım bu varislenme oluyor Yani yanar o bölge acır hatta endişelenecek bir durum değil kontrol gününde doktoruna söylersin bi krem falan verir belki dağıtır o toplanmayı ama elini çok sürme sen daha çok büyür şişer ablamda da olmuştu Doğumdan sonra bile kalmıştı normalde alınması gerekiyormuş sen ayaklarını havaya kaldırarak uzan arada kan akışı dengelensin topuklu giyiyorsan asla giyme dar pantolon vs giyiyorsan giyme ve bacaklarını ayaklarını üşütme
Uraseyda tesbihlibebek anladım canım, netten baktım çocuk düşer anneye zararı çoktur gibisinden şeyler yazıyordu bende korktum.. Sağolasın 😊
tesbihlibebek Uraseyda oooo net yine sallamışta sallamış sen yinede istersen kendi büyüklerinede sor yaşayan birileri varsa onlardanda fikir al istersen ya da doktorunla iletişim kurabiliyorsan arayıpta sorabilirsin
Uraseyda tesbihlibebek haklısın nette Bi öldürmedikleri kalıyor 😂 cildiyeden de randevu aldım bakalım hayırlısı, Rabbim bebişlerimizi korusun 🌸
tesbihlibebek Uraseyda Allah vaktinde olanından nasip etsin 😂 git bakalım canım içinde kalacağına muayene etsinler daha iyi 👌