Ilayaman 7 haftalık hamileyim oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Lekenmem ve ara kanamam oluyor kan sulandırıcıdan olabileceğini söylediler başına gelen var mı
babycom456 Ilayaman ben sadece coraspirin kullanıyorum lekelenmem olmustu progestan iğne vurundum coraspirine 3 gun ara verdırdı doktorum sımdı devsm ediyorum bi sıkıntı olmadı şükür doktorunuza danısın yınede
Sizdenbirii1 Ilayaman bu iğneler kanama yapabiliyormış canım doktoruna mutlaka danış vakit kaybetmeden
Guldane32 Ilayaman doktora bı danış istersen canım bende kullanıyorum 26+3 haftalık olduk ama hiç öyle bişey yaşamadım coraspirin ve okspar iğne vuruyorm her gün
Suzican Ilayaman bende oksapar ve Coraspin kullanıyordum yoğun kanamam oldu doktorum bıraktırdı kese etrafında kanama var demişti
Mlsaa99 Ben vucudum alisina kadar prosgestan igne ve hapla beraber kullaniyordum . Kan sulandirici ignemi ve hapımı sikayetini dile getirirsen progestan vericeklerdir sana da
Ilayaman Doktorum iğneye bağlıyor kesede bebekte herhangi bir sorun yok dedi. İğneye bağlanınca konu sormak istedim bende yaşayan var mı diye. Progestan iğnesi ve fitil kullanıyorum