Simgesell34 Kızlar acil yazın 38+4 teyiz alt tarafımda yani rahmimde sanki yirtiliyormus gibi açılıyormus gibi ağrı acı hissediyorum bu ne demek yardımcı olursanız sevinirim
Bhrdnz Simgesell34 35+2 yim ilk defa bende bugün hani sanki orada bir kesik bir yara varmış gibi sızı hissediyorum
ezooezz Simgesell34 bebekte toplanma sıklaştı mı hareketleri nasıl? Büyük tuvalet ihtiyacı ıkınma hissiyatı var mı? Ağrı belli aralıklarla mı oluyor yoksa geçti mi?
Simgesell34 Bhrdnz bende öyleydim hafif hafif hissederdim ama simdicok keskin bide bel ağrım var bugün
Simgesell34 Bhrdnz bugün sorucam canım muhtemelen kanala girmeye çalışıyor diyecek ama bu öyle değildi ya şuan da hafif bel ağrılarım oluyor hep de gece oluyor bunlar gündüz hiçbişey yok 😂
Bhrdnz Simgesell34 ay bakalım ne diyecek minnoş gelmeye mi çalışıyor acaba ☺️ bugün devam ederse ben de arayıp soracağım
Simgesell34 ezooezz bebek toplanma hareketleri var evet büyük tuvalet hissiyatı yok ama ağrılar ara sıra oluyor ezooezz
ezooezz Simgesell34 ben bu şekilde ağrı ıkınma hissiyatıyla sürekli 5 dkda bir giren sancıyla gitmiştim hastaneye birkaç saat sonra da doğurdum zaten. Herkeste bir olmuyor tabi ki belirtiler ama aklınızda olsun ben de bu şekilde başladı.
Simgesell34 ezooezz benim de öyle kasıklarda şiddetli bele vurmuyor acaba kanala mı girmeye çalışıyor
ezooezz Simgesell34 olabilir canım dediğim gibi bendeki bu ağrıda kanalda değildi 6cm açıklık varken de değildi sen sancı takibi yap. Sağlıkla gelsin 🌸