Kubrakaraduman İyi geceler kızlar hamileliğin son haftalarında karnın sık sık ve çok sertleşmesi doğum belirtisi midir bide bazı zamanlarda tam kasıklarımda hissediyorum sanki iyice aşağıya inmiş gibi şimdiden teşekkür ederim (37. haftadayım)
Wg12 Kubrakaraduman bende 36+4 deyim bi yerde toplanma Ve kasılma oluyor ama düzensiz Doktora sorduğumda 34+6 haftalktm o zmanda yasyordm Normal demişti Ama bilemedim dahada arttı çünkü
Sumisali_ Kubrakaraduman son haftalarda bu çok normal ben 38+3 üm hala aynı şekilde sık sık oluyor.Toplanma dışında bir sıkıntınız yok ise sorun olmuyor.Yalancı sancılar olarak geçiyor.
Leylaaa_46 Kubrakaraduman aynısını bende yasiyorim 37+3 . Perşembe günü doğum olacak inşallah doktor bunlar bizim için önemli şeyler dedi toplanıyor kasılıyor sancım çıkmıyor ama rahatsız ediyor . Kadimlarımda hissediyorum sanki çıkacak gibi . Kanala girmiş ama belki o yüzden
Meltemm21 Kubrakaraduman 37+6 haftalık hamileyim sancılarım arttı ama düzenli değil suyum da gelmedi ama ağrıdan duramıyorum
Kubrakaraduman Wg12 evet bende de oluyordu daha önceden de ama şu aralar daha çok olmaya başladı sanki kaburgalarıma falan baskı yapıyor artık doğuracak mıyım acaba diyorum belirsizlik çok zor😂
Kubrakaraduman Sumisali_ yalancı sancılar doğumun habercisi midir peki bazı geceler uykudan uyandıran sancım oluyor
Sumisali_ Kubrakaraduman evet doğumun yaklaştığının habercisi oluyor.Rahim ve bebek kendini doğuma hazırlıyor son haftalarda.
Kubrakaraduman Leylaaa_46 sezeryan doğum mu olacak İnşallah benimde kanala girmiştir de o yüzden böyle oluyordur
Akcasedanur 33+4 yaklaşık 3 gündür benimde kasılmalarım oluyor ama düzenli degil kisa süreli karın sertlesip duzeliyor ama rahatsiz ediyor kasiklarim hissediyorum hareketlerini 😄
Gzmmhr Leylaaa_46 merhaba siz Semih Beyin hastasıydınız diye hatırlıyorum Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin doğum ücretiniz nedir bilginiz var mı
Sumisali_ Simgesell34 bebek kendini kasıp bir yerde toplanıyor o şekilde.Karnınızın bir tarafı sertleşiyor.