Mucizebabyy Yarın dr randevum var ilk defa gidicem aşırıııı heycanlı ve gerginim keseyi görür ve kalp atışını duyarım dua edın kızlar siz bu haftalarda görmüşmüydünüz keseyi
Mrsacar Mucizebabyy keseyi görürsün ama kalp atışı için erken olabilir duyanlarda var ama 2. Hamileliğim ben ikisindede 7. Haftada duydum
Merve_1313 Mucizebabyy normal canım bende 6+3te bebişimi gördüm doktor haftaya kalp atışı için gelebilirsin şuan küçük olduğu için duyulmaz dedi yani yarın kalp atışını duyacağım inşallah 7+2yiz yarın sizinde öyle olur büyük ihtimal içinizi ferah tutun
Balaanesi Mucizebabyy keseyi bence görürsünüz geç döllenme olmamışsa eğer. Kalp atışı bilmiyorum ilk gebeliğimde 7. Haftada duymuştuk şimdikinde 5+3 te keseyi 6+3 te kalp atışını gördük
Mavikizkaracocuk Dün gittim bende 6+2 ydi ama bebegi de gördük kalp atışı göremedik haftaya çağırdı. Herkeste değişiyor bu durum keseyi görmesi yeterli suan
Mucizebabyy Kızlar doktor keseyi gördü sağlklı gebelik dedi yenı oluşmuş kese geç döllenme olmuş olabilir dedı bebeği görmek ıcın 10 gün sonea gel dedi