Eceninanne Bhrdnz helal olsun valla. Sızın gıbı insanları gorunce insanlığa olan umudum artıyor. Saglıkla kucağınıza alın bebegınızı❤️
Eminemalinnn Meltem354821 yok canım talep et hasta haklarına da danışin mersin sehir hastanesinde durum bu. Mecbur kalınca biz ayarlıyoruz
Meltem354821 Eminemalinnn çok teşekkür ederim gerçekten yapılamaz diye kestirip atınca çok umutsuzluğa kapılmıştım. Yüreğime biraz su serpildi ❤️
Sergul1425 Meltem354821 belli bi ücret karşılığı özel oda tutabilirsiniz bnde üniversite hastanesine gidiyorum nasip olursa özel oda tutcm eşimi.de alsınlar diye
Balbebek012 Meltem354821 özel olsa sorun olmaz ama devlette sizin için zor olur birine para verip ücret karşılığı biri gelse yanınıza
Meltem354821 Bhrdnz merhaba, 6 kasımda doğum planlandı bakalım çatı muayenesinden durumda sıkıntı yoksa suni sancı verilip normal doğum denenecek. Varsa o gün sezeryana alınacağım sorduğunuz için teşekkür ederim siz nasılsınız nasıl gidiyor
Bhrdnz Meltem354821 ben 36 haftalık oldum dün salı günü kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek bilmiyorum henüz vakit varmış gibi hissediyorum hayırlısı olsun hakkınızda çok az kalmış birini bulabildiniz mi hastane için söylediklerim hala geçerli haberiniz olsun🤭
Ayse3434ay Meltem354821 zor olabılır birini tutabılırsınız bu işi yapanlar var emeklı hemsıreler hasta bakıcılar falan armuttan yazıp bulmuştu arkadasım
Meltem354821 Bhrdnz biraz daha kalır insallah içerde 😊 evet ayarlayabildik arkadaşımızın annesi kalacak bi aksilik çıkmazsa çıkarsa da ögrendiğim kadarıyla ücretli bakıcılar hemen ayarlanıyormuş çok teşekkür ederim tekrar size de 🥰