Size yardımcı olmayı çok çok isterdim hemen hemen aynı şeyleri yıllar önce yaşamıştım ilk bebeğimde. Zor oluyor malesef
Benimde eşim yanımda yoktu annem çalışıyordu sezaryen de birine çok ihtiyaç oluyor banada sağdan soldan diğer odalardan insanlar yardımcı olmuştu hem bebeğe bakma durumunuz var hemde birinin size yardımcı olması lazım yürüyüşe kalkınca.
Ben bi kaç hafta önce erken doğum riskiyle devlet hastanesinde kadin doğumda yattım çok iyi personelle doktorla karşılaştım yanımda eşimden başka kalacak kimsem yok dedim odada yanımda bi teyze yatıyordu sağolsun perdesini çekti ben rahatsız olmam dedi sabaha kadar dursun madem dedi doktorlar ama bu seferde başka odadakiler eşimi şikayet etti o kalıyorsa bizim eşimiz niye kalmıyor diye. Personel zor durumda kalınca siz paralı refakatçi tutun dediler eşim koridorlarda yattı ben çağırdıkça kapıdan geldi gitti. Mutlaka durumunuzu belirtin sonuçta sizinki doğum tek kişilik odalarda da erkeğe izin vermiyorlar ama iyi personele denk gelirseniz diğer hastalara görünmeden kapınızı kapatır oturursunuz 😔