kubra_1206 Kızlar Selam, 8 Ekimde 3. aşılamamı oldum bugün beklenen adet tarihimdi, sizce yarın idrar testi yapsam pozitifse çıkar mı ? Erken test mi yapmalıyım normal kaset test mi ? Bir akıl alayım lütfen 🥰
minikbebegim06 kubra_1206 evet çıkar eger varsa gebelik 20 gün olmus oluyor direkt gidip kan verin bence
kubra_1206 minikbebegim06 dedim acaba normal bir gün kayması mı oldu 3 gün beklesem mi falan diye düşündüm kararsız kaldım ben de 🙈
minikbebegim06 kubra_1206 normalde 15 gün sonra test yapıldığı zaman çıkıyor sizin de 20 gün olmuş o yüzden çıkar 😊 inşallah vardır rabbim gönlünüze göre versin inşallah 😊💐
kubra_1206 Tugbisssss canım kaset test yaptım ama pek bir şey göremedim doktorum da yine bir kan testi vermemi istedi şimdi onun sonucunu bekliyorum 🤷♀️
kubra_1206 Ebrugunesss yok yüksek ihtimal progestan ya da estrofem kullanımından, doktorum şimdi bırakmamı söyledi sanırım 1-2 güne adet kanaması gelir 🤷♀️
kubra_1206 Ebrugunesss hap olarak kullandım çalıştığım için fitil yapamadım, diğeri de klomen rahim duvarını incelttiği için rahim kalınlaşsın tutunma sağlansın diye verdi onu da doktorum ☺️