Mlsaa99 yeni_anne2 şuan cok gıcık oluyorum ona sadece kendini dusunerek hareket etmesi , benimle ilgilenmeyip dışarı hava aalmaya bile cikarmamasi , karnimi bile sevmemesinden dolayi sıfır sıfır sıfır 🥲
busra_basturk yeni_anne2 ben 7 puan veriyorum🤣 -1 çok saf herkese karşı merhametli haketmeyene bile -1 herşeye kızıyor -1 bi işi yaptırana kadar üzerinden günler aylar geçiyor
Gencoglugizem yeni_anne2 online alışverişi bende çok seviyorum canım 😂😂 aslında şöyle post açılsın eşiniz size 10 üzerinden kaç verirdi diye benim eşim 2 puan verirdi heralde biri güzel yemek yaptığım için 2 çok titiz olduğum için 😂😂😂😂
Meltemm21 yeni_anne2 8 puan verirdim 2 puanı da inadı ve bana olan takıntısından kırıyorum bazıları için çok güzel görünsede fazla ilgi aşırı bunaltıcı olabiliyor
Nazo77 yeni_anne2 Yani 7 vardır heralde. Duygularını saklaması Takıntılı olması İnce düşünemesi sebebiyle kırdım üç puanı 😅
yeni_anne2 Gencoglugizem benim ki bana kesin 10 verirdi 😂😂 her halimle hamarat ve becerikli bulur bırde hep zeki ve kafası calisan biri olarak görür beni 😂
Nazo77 yeni_anne2 Yani takıntı benim için -5de o kadar insafsız davranmadım çünkü ben hiç değilim 🤭8 senede alıştım diyeyim
Gencoglugizem mcansu ahahaha bi sorsana vallaha benim ki en son beni kapının önüne koyacak allahtan çalışıyorum da bi nebze içine su serpiyorum 😂😂