Kaç versem bilemedim, 5+4 deyim daha yeni ogrendik . İlk defa tattigim bir duygu esimle duygularimiz ayni degil ben cok heyecanliyim o donuk . Daha ilk gunlerden birbirimize girdik . Ne zaman paylascaz yakinlarimizla dedim 6 ay sonra ne acelesi var diyor , doktora ne zaman gidelim diyorum acelen mi var hemen sartmi diyor , boyna doktora gitmenin mantigi neymis diyor , annen annem kac kere doktora gitmismismis . Daha dogmamis cocuk icin dogumda sakin annem gelsin falan deme diyor ( annemle aralari iyi degil , bastan beri iyi gitmedi iliskileri ikiside inatlasiyor arada ben kaliyorum ) , hamileyim diye bir yardim falan etmeye basladigida yok hala cayini kahvesini ayagina ister. Esim birde homeoffice calisiyor surekli evde beraberiz dusunun . Ve mantik su kadin evde ev isi yapar cocuga bakar yemek yapar erkek para kazanir hastalikta sahlikta ilgilenirmis . Ve sorsaniz cok modern akıllı ama dusunce geri kafalı . Ve en kizdigim erkek modeliydi baskalarinda gordugumde kavga eder laf soyle kizardim simdi benim basimda , soylensemde konussamda asla ve asla haksiz cikmaz konustugunla kalirsin 3 gun konusmasi bitmez biktirir. Sizce kac puan vereyim