yeni_anne2 Kızlar maksat muhabbet sohbet olsunn diye soruyorum eşinizi pulanlama gibi bir durum olsaydı 10 üzerinden kaç verirdiniz 😂 Ve kırdığınız puanların sebepleri tamamen değişiklik olsunn ve sohbet olsunn aramızda 😊 katılmak isteyenleri bekliyorum 😂🤭😊
b-bg yeni_anne2 ben kocama 9 verirdim 1 puanı da intikamcı oluşundan kırıyorum ben onun sevmediği istemediği bişeyi yaptıysam ya da ona zorla yaptırdıysam aklında tutup zamanı geldiğinde bana yapar onun dışında iyikimdir kendisi 🤲🏼
Guzelanne56 yeni_anne2 romantık degıl, el becerisi hiç yok, bıde çok vurdum duymaz bıseyı yaptırana kadar günlerce söylemek zorunda kalırım 😂 Puanım 7 😂😂
Kubra9090 Kocamanailem_ 10 üzerinden 9 veriyorum ben 1 puan da çok çabuk sinirlendiği için kırıyorum 😁😁😁
yeni_anne2 Benn 9 veriyorum 😂 sinirlli bir yapısı var genel olarak ne kadar bana olmasa da sevmiyorum çok sinirli olmasını 🤭😂
Aylaa123 yeni_anne2 10 üzerinden 8 verirdim ailesiyle ilgili birkonu açıldığında gereksiz yükseliyor her konuda 😂 onun harici 8 8 lik 😂
Alpmom__ yeni_anne2 7 verirdim 😂😂 sinirli olması ( çevreye karşı) , söylediğim şeyleri ertelemesi , 1 puanı da canım kırmak istedi illa vardır bir şeyi hahahhahahaha
Zuluss yeni_anne2 beni sevme dediğim her şeyi yapma konusunda 10 puan ama amasıda var tabi benim özel puanım 2🤣🤣🤣
Dusibadeslades yeni_anne2 1 en fazla 2 daha fazlası değil. Bana karşı aşırı merhametsiz acımasız kızıma karşı aşırı ilgisiz ve anlayışsız biri empati asla yok bu yönleri iyi olan tüm yönlerini geride bırakıyor benim için