melegiminannesi Merhabalar tekrardan 2 gün önce konu açmıştım zaten 2 tane gebelik testi yaptım pozitif cıktı 2 si de aynı markaydı dedim farklı marka bir test alayım onlada yapayım oncomed adlı bi test aldım onuda az önce yaptım o da pozitif ben galiba kesin hamişimmmmmm geldi yavrum sonunda sanırım😀
Enl melegiminannesi gözün aydın canım allah kucağınıza almayı nasip etsin hoş geldin aramıza 😃 sen genede kan tahlilide ver
Deletedmom667 melegiminannesi okdr testle uğraşacağına. gidip tek seferde kan testi yaptırsaydın keske.. O testlere hiç güvenmiyorum direkt kantesti yaptırdım.. Kesin sonuç için rahat eder
melegiminannesi Enl yok kan tahlili yaptırcamda zaten gidene kadar test yapıyom kafayı bozdum heralde sağol güzel dileklerin icin 😀
Askkokuluyavrum melegiminannesi hadi gözün aydın canimm 2 günde bir kan vermeyi ihmal etme surei düzenli 2 günde bir 2 kat artış olması lazım yendiğine içtiğine dikkat et hayirlisi olsun insAllah hosgeldin aramıza 👶🏻👶🏻
melegiminannesi Askkokuluyavrum hosbulduk diyelim o zaman kendi doktorumada gidiyimde bi yol.haritası cizeriz artıl😀
melegiminannesi Deletedmom667 tek basıma hastanrye gidemiyorum ayrıca en yakınımdaki hastane bile bana uzak kalıyır ben bu testlerle öğrendim hep memnunum da herkesin kişisel tercihi
Askkokuluyavrum melegiminannesi amin amin insAllah 1 ay aramız var senle pesimden geliyorsun Kevser kaçıncı gebelik bu
melegiminannesi Askkokuluyavrum mayıs 2018 de düşük yaşadım bu ikinci gebeliğim canım evet ben 1 aylık sen 2 aylık heralde