dilaraRecep Ben burda eskiden çok kullanırdım şimdi happy kids de daha çok vakit geçiriyorum bu uygulamayı özlediğimi fark ettim geri gelmek istedim hamile değilim ama 2 gebeliğini bu uygulamada geçirmiş biri olarak buraya bakmak istedim 🩷
DENIZ_55 dilaraRecep bende geçen sene 2023 temmuzda katıldım o zamanda hamile idim ama nasip olmadı dogumdan sonra kaybettim suan tekrar hamileyim inşallah sorunsuz şekilde kucağına almayi nasıp etsin inşallah 💗
dilaraRecep Dyg61 ya üç büyük cesaret gerçekten bende eskiden 4 çocuk isterdim ama sonradan psikolojimin ve maddiyat olarak yetebileceğimi düşündüğümden 2 çocukda kaldım Allah bunlara sağlık versin belki çok ilerde bunlar büyüyünce düşüne bilirim Allah bilir
Dyg61 dilaraRecep Allah hepsine sağlık versin bende üç istiyodum ama biraz erken oldu bizimki hayırlısı diyelim 🌸
MiracAlpinveUmutunAnnesi dilaraRecep 2 Aralık 2017 Happy Mom 27 Mayıs 2018 Happy Kids Of 7 yıl olmuş 😅 İlk oğlum burayi kesfetme sebebim 7 yaşına girecek Ocakta 🩵 Şimdi 24+3 haftalık 2.oğluma hamileyim