aylaamomm Merhaba arkadaşlar yemek yedikten sonra sürekli ağzımdan bi gaz çıkıyor ve üç gündür yemekten yarım saat sonra felan kusuyorum özellikle akşam oluyor sizdede bu durum oluyor mu
gezentianne aylaamomm Mide yanması yaşıyoesunuz. Gebeliğin kaçıncı haftası? Son trimesterda bebek büyüdükçe yaşanabiliyor. Gaviscon şurup cok iyi geliyoedu içer içmez bi soğutuyor mide gazını alıyor
rosatue aylaamomm yemek yedikten sonra ben de ne tarafa bayılsam şaşıyorum. İstifra yok ama açsam halsizim, toksam midem bulanıyor. 16 haftadan önce geçmiş olur diyorlar. Beklemedeyim
aylaamomm gezentianne gezentianne midem hep gaz böyle afedersiniz ama ağzıma geliyor geğirme gibi aynı normalde böyle hayatta olmazdı midem bulantıda yapıyor sonra kusma oluyor doktor kusma ve bulantıdan dolayı peiam verdi ama geçer diye içmedim hiç
aylaamomm gezentianne kan sulandırıcı ilacım var ayrı iğnem var iki tanede vitamin var hepten ilaç içmek istemiyorum açıkçası oda sadece bulantı ve kusmayı önlüyor diyor
Sizdenbirii1 aylaamomm kan sulandırıcı iğnenizi kaçta vuruluyorsunuz birde hap var sanırım aralarındaki saat kaç saat
aylaamomm rosatue cidden tam olarak öyle yatıncada insan rahatsız oluyor ki kusunca halsiz yese bi türlü yemese bi türlü
aylaamomm Sizdenbirii1 sabah 10 gibi ecoprin yani kan sulandırıcı hapı içiyorum akşam 18.30-19.00 arasıda iğnesini yapıyorum