Seray2 18+2 yim ama hareket hissetmiyorum oğlum da 16. Haftada hissetmiştim bu bebeğime 15. Haftada %90 kız dendi cinsiyetle alakalı mı bebisle alakalı mı anlayamadım var mı beni rahatlatacak anneler
Ebruuu0606 Seray2 benimde kızz ve 20+5 te hissetmeye başladım sanırım bebekten bebeğe değişiyr kiloylada ilgili demişti doktor yağ tabakasından geç hissedebilirsin demişti
Serapazraege Seray2 bende ilk kızımı o haftalarda hissetmiştim şu an ikinci kızıma hamileyim zannettim ki ikinci daha çabuk hissederim ve 22den sonra net hissetmeye başladım nedendir bilmem ama normal demek ki üzülmeyin💗
Seray2 Serapazraege belim de çok ağrıyor iyice kafam bozuluyor vallahi beklim boraz dhaa o zaman ben randevum Kasım başların dA
Serapazraege Seray2 bel ağrınıza regl ağrısı ve vajinaya baskı hissi eşlik etmiyorsa normaldir fakat öyleyse acile gidin derim
Zeynep9120 Serapazraege vajina agrısı degılde alt karın ağrısı oluyo bende 16+4 um normalmi ara ara yasıyorum
Serapazraege Zeynep9120 normal geliştikçe baskı yapıyor e birde hissetmesekte hareketleniyorlar bende çok yaşadım korkmayın